<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2134113&amp;fmt=gif">

Däckställ och däckförvaring

Vi erbjuder anpassade, funtionella och framför allt säkra däckställ med maximal effektivitet som uppfyller alla krav. 

KONTAKTA OSS

Vill ni se över en specifik lösning för just er? Ring oss på +46 40 671 52 40 eller kontakta oss här.

Däckställ och däckförvaring från SSI SCHÄFER

För att få ett så optimalt lager som möjligt är det bästa att bygga det utifrån vad man ska förvara. När ni lagrar däck och hjul så vet ni säkert att det inte är optimalt att förvara dessa på hyllor, utan det kräver separata däckställ för att bäst ta tillvara på utrymmet.

 

Däckställ finns i flera varianter, och det är viktigt att ni väljer de som passar er bäst. Det är två faktorer som avgör: hur er lokal ser ut och hur ni hanterar däcken. På SSI Schäfer har vi många alternativ för att anpassa däckställen efter era behov och dessa delas in i tre huvudvarianter, varav två även finns som mobila ställ. 

 

Vi levererar däckställ till:

Däckhotell

Verkstäder

Garage

Däckåterförsäljare 

 


 

SSI Schäfers däckställ finns i flera olika varianter:

Hjulförvaring med grenställ
I vår grenställslösning förvaras däck och hjul horisontellt. Hjulen staplas fyra i höjd och placeras på grenarmar. Hanteringen av staplarna är enkel då däck och hjul snabbt kan lagras in och ut med en gaffeltruck från golvnivå.

Stationära och Mobila R3000
I däckstället med enkla led förvaras fyra däck bredvid varandra på en hylla. En mer effektiv lösning är att förvara däcken i par på hyllor i dubbla led, alltså bakom varandra. Lösningen går att ha både stationär och mobil utefter vad som passar ert lager bäst.

Däckmagasin / Dynamic 4
Dynamiska däckställ för fyrdubbla led förvarar alla däck i en uppsättning bakom varandra i samma däckkanal. Denna lösning sparar utrymme och möjliggör ergonomisk borttagning. När det främsta däcket tas bort rullar däcken bakom framåt så att det blir enklare att komma åt.

Anpassa ställagen efter era behov
Ställagen kan levereras och anpassas efter era specifika behov. Kontakta oss så ser vi över vilken lösning som passar just er!

Fördelar med förvaring på däckställ från SSI Schäfer:

 

Effektivt:

Snabb och effektiv in- och utlagring.

Ergonomi:

Däckställ kan man variera beroende på behov, så att lösningen även blir ergonomisk för er personal.

Skonade varor:

Däck och hjul ligger eller står ordentligt, och lagras på ett skonsamt sätt.

Bra kvalitet:

Som ett stabilt och väletablerat företag på marknaden med många års erfarenhet, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för er.

Vi har däckställ i världsklass! 

Spara 85% golvyta med mobila däckställ

Mobila däckställ är en effektiv och utrymmesbesparande lösning. De mobila däckställen sparar mer plats och skjuts sidledes fram och tillbaka på skenor i golvet. Genom att kunna flytta däckställen på detta vis behöver man bara en mittgång för att hämta ut däck och kan då få plats med väldigt mycket däckförvaring. Mobila däckställ kräver golv av hög kvalitet och måste vara helt rakt för att man ska kunna fästa skenorna och att dessa ska fungera bra. För er som bygger nytt är detta en bra lösning.

De mobila däckställen styrs av en modern PLC, vilket gör att kontrollenheten övervakar säkerheten via en ljusridå. Ljusridån säkerställer att personer eller främmande föremål inte kan komma i kläm under drift. Ställagen sköts via en panel på sidan eller en fjärrkontroll och kan enkelt integreras med ert WMS. Dessa kan drivas både automatisk men också manuellt.  

Väljer man en lösning med mobila däckställ kan ge en kapacitetsökning upp till 85% för enskilda anläggningar och över 100% på flervåningsinstallationer.
 

iStock-1224392797-min

DÄCKVAGN / DÄCKTRUCK

Komplettera er däck- och hjulförvaring med truck eller vagn för en mer ergonomisk hantering. VI har flera olika varianter beroende på ert behov. Kontakta oss för att få mer information om vad som passar er bäst!

däckvagn-829x1024-min

Referenser

Många av våra kunder är återkommande med många års samarbete. Se några av deras lösningar:

Rejmes Bil i Falkenberg – Valde en ”stationära däck grenställ” lösning, som har plats för 800 däckhotells kunder. För att skapa en bra arbetsmiljö är anläggningen byggd så ingen personal i däckverkstaden behöver göra några tunga lyft.

Vianor Västkustvägen i Malmö – Har installerat däckmagasin i delar av deras däcklager. Installationen skapades för att öka däckförvaringen och skapa bättre arbetsflöde.

Hedbergs Bil i Malmö – Använder SSI Schäfers mobila däck grenställ. Med en kapacitet på upp till 4000 uppsättningar.

Vianor i Klippan – Har valt att utöka sin däckförvaring med SSI SCHÄFERs hjulförvaring med grenställ för liggande däck.

 

 

Rejmes Bil i Falkenberg

Rejmes Bil i Falkenberg

hedbergsbil2

Hedbergs Bil i Malmö

Vianor Malmö1

Vianor Västkustvägen i Malmö 

Vianor Malmö

Vianor Malmö

Vianor Klippan1

Vianor i Klippan

Test

Intresserad av vad däckställ kan göra för ert lager?

Berätta gärna om era behov och vad vi kan hjälpa till med, så hör vi av oss inom kort.

 

Malin_Ågren

Malin Ågren
Sales and Marketing Coordinator

+46 790 66 50 95

malin.agren@ssi-schaefer.com